ZOEKEN:
Agenda-kaartverkoop -> Afstappen!
Afstappen!

afstappen tour de france

Wielerfans opgelet! De Bibliotheek Uithoorn staat van 1 t/m 23 juli in het teken van de Tour de France. Stap gerust even af wanneer u langs ons fietst in Uithoorn.

Op een mooie dag passeren vele wielrenners de nieuwe locatie van de Bibliotheek Uithoorn, Dorpsstraat 43, naast fietsenmaker Van der Schaft. Niet zo vreemd, want het pand ligt op een mooie route loopt langs de Amstel en ook op het parkoers van de ronde van Uithoorn. Een mooie aanleiding voor ons om juli in het teken te plaatsen van de Tour en wielrennen in het algemeen.

Geniet u ook nog na van de prachtige overwinning van Tom Dumoulin in de Giro? En voelt u de vraag kriebelen: wat is er dit jaar mogelijk ‘voor ons’ in de Tour? Van de Nederlandse deelnemers Robert Gesink en Bauke Mollema wordt gezegd dat zij dit jaar niet voor het klassement gaan rijden, maar zich richten op ritzeges. Minder spannend wordt het er natuurlijk niet om.

In Bibliotheek Uithoorn zetten we iedere dag Radio 1 aan. Kom (samen) luisteren, snuffelen door de speciale wielercollectie, een verkwikkend drankje drinken en gelijkgestemden ontmoeten. U bent van harte welkom! 

Let op: hou deze pagina in de gaten, want aan extra activiteiten wordt gewerkt.  

 

 afstappen tour de france

Tour de France 2017