Agenda-kaartverkoop -> Theatervoorstelling: Die is van mij!
Theatervoorstelling: Die is van mij!

De Koppoters_275De Koppoters maken theater van tekeningen

Die is van mij! is een interactieve, energieke theatervoorstelling. Kinderen zien hun eigen tekening tot leven komen. Met de getekende poppetjes, draken, huizen, regenbogen en hartjes improviseren de Koppoters kleurrijke scènes. De Koppoters zijn nieuwsgierig naar elk detail, onderzoeken welk geluid een tekening maakt en spelen een spel met de kleuren. Elke voorstelling is uniek. Wat vast staat, is het trotse gevoel waarmee de tekenaars naar buiten lopen, met het kunstwerk onder de arm.

Wat teken jij het liefst? Ben je wel eens bang geworden voor iets wat je zelf had getekend? Heb je ooit iemand expres een lelijke tekening gegeven? Hoe zou jij hersenen tekenen?

Stadsplein
Zondag 5 november
10.30-12.00 uur
Prijs: €7,50 bibliotheekleden €5

TICKET

Leeftijd vanaf 4 t/m 8jaar (ook geschikt voor kinderen die geen Nederlands spreken)

concept en spel: Sjoukje Böing en Esther Drijver
met dank aan: Fried Mertens en Frank Groothof
www.dekoppoters.nl

Over de makers
Voor de Koppoters is tekenen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Kinderen tekenen over wat hen op dat moment bezighoudt, niet gehinderd door mooi of lelijk of hoe het hoort. De theatermakers willen de fantasie die in de tekeningen verborgen zit verzamelen, tot leven wekken, koesteren, uitvergroten en vooral: vieren! Zodat de kinderen nog trotser worden op hun meesterwerken.