ZOEKEN:

Apps

Het aanbod aan Bibliotheek apps is in de afgelopen tijd sterk gestegen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. De meeste zijn gratis te downloaden. Een bibliotheek lidmaatschap is alleen nodig voor Bibliotheek Wise en Bibliotheek, de digitale leesapp van de Bibliotheek.

Bibliotheek Wise: Android | Apple 

apple bibliotheek wise Met de app Bibliotheek Wise kunt u snel en gemakkelijk zien wat u in huis heeft, uw items verlengen of in de catalogus zoeken en reserveren en uw inbox instellen.

 LuisterBieb: Android | Apple

luisterbieb logoMet de gratis LuisterBieb kunt u genieten van luisterboeken, waar en wanneer u maar wilt. Het biedt voor ieder wat wils: kinderboeken, lichte lectuur,  literatuur en luistercolleges. 
Meer informatie over de LuisterBieb vindt u hier

 


VakantieBieb: 
Android | Apple

apple vakantiebiebDe VakantieBieb bestaat alleen tijdens de vakanties (!) maar is toch zeer de moeite waard vanwege het populaire aanbod. Check de beschikbaarheid op  www.vakantiebieb.nl.

 De VakantieBieb is open van 1 juni t/m 31 augustus 2016. In juni staan er 30 jeugdtitels in, in juli komen hier 30 volwassen titels bij.


Bibliotheek Amstelland Info: Android | Apple 

apple bibliotheek amstelland infoOnze eigen app, te gebruiken voor het volgen van ons dagelijks nieuws en de evenementen uit ons culturele progamma en de collectie rubriek 'Nieuw & Aanbevolen'.

 


Bibliotheek:
 
Android | Apple

apple bibliotheekLees uw geleende e-books van de bibliotheek offline in deze Bibliotheek leesapp.
Meer informatie over digitaal lenen via de Bibliotheek vindt u op hier.   

  

eBook selectie app: Apple 

apple selectieIn de eBook selectie app een keus uit het rijke aanbod aan rechtenvrije digitale boeken. Wat zijn de klassiekers?

 


eBooks eregalerij app: Apple

apple eregalerijIn de eBooks eregalerij vindt u klassieke Nederlandse literatuur om gratis te downloaden.