ZOEKEN:
Managementboeken
Management & Marketing Collectie

mmc algemeen poster-kleinBegin 2010 presenteerde de Bibliotheek Amstelland de Management & Marketing Collectie. Een omvangrijke collectie Nederlandstalige en Engelstalige items voor professionals op het gebied van management en marketing. Nu ruim 5 jaar later is het mooi om vast te mogen stellen dat de ruim 1200 boeken, luisterboeken, tijdschriften, dvd's en educatieve spellen die de collectie bevat enthousiast worden geraadpleegd en geleend. 

Om u hier een idee te geven van de inhoud van de collectie lichten wij voor u onderaan dit artikel enkele populaire en recent toegevoegde titels uit.

Of u nu als zelfstandig ondernemer werkt, studeert of werkzaam bent in een organisatie zonder een goede bedrijfsbibliotheek. Bij Bibliotheek Amstelveen Stadsplein zit u goed met de Management & Marketing Collectie en ons gratis WiFi-netwerk. 

 

Aanvullende informatie
De aanschaf van de gespecialiseerde plus collectie Management & Marketing werd mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Noord-Holland, met als doel een (kwalitatieve) aanvulling te zijn op de reguliere collecties van alle bibliotheken in Noord-Holland. De collectie is in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein geplaatst op de eerste verdieping. In de vestigingen Westwijk en Uithoorn zijn wisselende selecties uit de collectie geplaatst. 

In de catalogus vindt u alle items van de Management & Marketing collectie door te zoeken bij 'Alle woorden' op 'management marketing'. 
Voor een compleet overzicht van het (landelijk) aanbod op het gebied van management en marketing materiaal bij de bibliotheken in Nederland kunt u op www.bibliotheek.nl/thema/management-en-marketing terecht. 


Populaire titels in de Management & Marketing collectie van de Bibliothek Amstelland:

Recent toegevoegd:
laatste update febr 2017

 • Easycratie : nieuwe editie - Laloux, Frederic 
  Easycratie is een denkrichting in de organisatiekunde waarin bureaucratie wordt doorbroken. Ze is gericht op mensen die verbetering willen; easycratie staat los van de organisatievorm.
 • Small data - Martin Lindstrom
 • Een methode voor marktonderzoek die uitgaat van gesprekken met en observatie van individuele mensen en daaruit conclusies trekt over relevante producten en diensten 
 • The monocle guide to good business - Tuck, Andrew
  Een breed scala aan tips. Van inrichting tot omgangsvormen
 • De 3 kenmerken van een ideale teamspeler - Lencioni, Patrick 
  Uitgangspunten voor teambuilding in een bedrijf, grotendeels in de vorm van een verhaal over een bouwondernemer die advies vraagt om zijn succesvolle bedrijf nog succesvoller te maken.
 • Elke dag champagne - Etten, Annemartijke van
  handboek voor vrouwen die starten met leidinggeven