ZOEKEN:
Over ons
De Bibliotheek Amstelland
Vrijwilligers gezocht!

De bibliotheek werkt nu al meer dan een maand op vaste basis met vrijwilligers. De vrijwilligers hebben het met groot enthousiasme opgepakt en we zijn erg blij met het resultaat. Voor de klanten betekent het een grotere dienstverlening; we zijn vaker open, zodat er meer van onze diensten gebruik gemaakt kan worden.

Echter, het vrijwilligersteam is niet helemaal compleet. We zoeken nog gastheren en -vrouwen, en dan met name voor de zaterdagen, op de vestigingen Aalsmeer en Uithoorn. Heb je intersse? Of ken je iemand die het misschien zou willen? Geef deze boodschap door! Meer informatie staat op onze vacaturepagina.

Aanmelden kan via een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Enquête over abonnementen

We willen onze abonnementen vernieuwen zodat ze beter aansluiten bij de wensen van onze klanten. Ideeën genoeg! Maar die willen we je natuurlijk wel eerst voorleggen.

 
E-books van de Bibliotheek!

boek-uitgeven-eigen-beheer-ebook-bibliotheekHet is zomer, dus tijd om lekker te lezen! Neem je stapels boeken mee op vakantie of wordt het dit jaar tijd voor een lichtgewicht e-reader? Wist je dat je bij de Bibliotheek keuze hebt uit meer dan 10.000 e-books?

 
Nieuwe openingstijden

Sinds juli 2017 zijn onze openingstijden verruimd en zijn we gestart met selfservice.

Naar de nieuwe openingstijden

 
De spion/ Paul Coelho
Contact Wieneke van Rossum   

de spionMata Hari was een Friese vrouw die beschuldigd werd van spionage voor de Duitsers en werd 100 jaar geleden ter dood veroordeeld en in Parijs geëxecuteerd.
Het boek is in briefvorm geschreven, Mata Hari schrijft op het einde van haar leven haar gedachten aan haar advocaat op. De nadruk ligt op het feit dat zij haar eigen weg gekozen heeft en haar carrière als spion weinig voorgesteld heeft. Aan het einde geeft haar advocaat zijn visie en hoe Mata Hari slachtoffer werd van een gerechtelijke dwaling. Tevens is ze zelf slachtoffer van haar eigen naïviteit en manipulaties of ze nu echt schuldig was of niet. Coelho’s boek is interessant om te lezen.

 
Openingstijden

De Bibliotheek ontwikkelt zich tot een ontmoetingsplek met vele leerzame en inspirerende activiteiten. We zijn zo veel mogelijk open. Je kunt bij ons terecht op de volgende momenten.

 
<< Start < < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > > Einde >>

Pagina 1 van 108
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner